WELKE BEHANDELINGEN?

OGEN

Een eyeliner tussen de wimperimplant zorgt voor meer expressie en een natuurlijke lifting van het oog. De eyeliner kan zowel op het onderste als bovenste ooglid gepigmenteerd worden, en dit in verschillende breedtes. Uiteraard wordt er rekening gehouden met uw persoonlijke smaak.

WENKBRAUWEN

PMU kan de vorm van uw wenkbrauwen corrigeren, maar ook volledig verdwenen wenkbrauwen kunnen hertekend worden. Zelfs kleine littekentjes kunnen gecamoufleerd worden. Zodat u terug een natuurlijke uitstraling krijgt. Er kan gekozen worden voor haartjes, schaduw of 3D techniek.

LIPPEN

Naarmate we ouder worden, vermindert het cupidoboogje rond de mond. Door het aanbrengen van PMU bekomen we opnieuw vollere lippen, fijne lijntjes rond de mond vallen minder snel op en je lipstick blijft veel mooier. Correcties kunnen aangebracht worden om uw lippen symmetrisch te maken.
De lipliner kan ook met een schaduw worden aangebracht voor een minder afgelijnd resultaat of er kan gekozen worden voor Full Lips, het volledig inkleuren van de lippen met kleur.

© 2014 La Jeunesse Schoonheidsintsituut | Alfred Verweeplein 10 | 8300 Knokke | T.: 050 85 85 60 | Website by Procor