FAQ

WERKT DE BODYSCULPTOR OP HUIDVERSTEVIGING?

Deze techniek is ook aangewezen voor vrouwen die alleen op zoek zijn naar huidversteviging. BodySculptor biedt hen een duidelijke verbetering van de elasticiteit, de kwaliteit en de vorm van de huid. Dit zowel voor het lichaam als voor het gelaat, kin en hals.

VERLOOP VAN DE BEHANDELING?

BodySculptor is echt genieten. U wordt geholpen om plaats te nemen in de BodySculptor, daarna is het wegdromen terwijl het pak zijn werk doet, heerlijk genieten van de masserende bewegingen en dit ongeveer 30 min. één kuur zijn 12 beurten.
De resultaten met de BodySculptor zijn duurzaam. Toch adviseren wij om je kuur 1 a 2 keer per maand te onderhouden. Dit kan bv door een 20 beurtenkaart te nemen na de geadviseerde kuren.

VOOR WIE GESCHIKT?

Voor iedereen die slank en gezond door het leven wil. Voor zowel mannen als vrouwen. Op leeftijd staat geen grens, de resultaten zijn overtuigend.
Er is geen enkel onwenselijk neveneffect, ook niet voor personen op hogere leeftijd of met problemen van metabolische aard.
Alleen voor mensen met een pacemaker en zwangere dames is het niet aangeraden om in de BodySculptor plaats te nemen.

WELKE RESULTATEN ZIJN TE VERWACHTEN?

Na allerhande medische studies kwam men tot volgend besluit:
“Het gemiddelde verlies in centimeters op het lichaam, na een kuur van 12 behandelingen, bedraagt ongeveer 2 kledingmaten.”
Zelfs 15 dagen na de laatste behandeling blijkt dat er nog een significant centimeterverlies is.

BODYSCULPTOR BIEDT DUS EEN CONCREET EN DUURZAAM RESULTAAT?

Bodysculptor werkt zeer gericht en geconcentreerd op alle probleemzones maar kan elke probleemzone gelijktijdig behandelen. Volgens de persoonlijke behoeften zal de BodySculptor werken op zowel…
GELAAT – KIN – HEUPEN – TAILLE – ARMEN – DIJEN – KUITEN – KNIEEN

© 2014 La Jeunesse Schoonheidsintsituut | Alfred Verweeplein 10 | 8300 Knokke | T.: 050 85 85 60 | Website by Procor